25 de juny 2010



Són les 6:21 del matí a Nova Delhi. Som a l'aeroport esperant el penúltim vol del nostre viatge que ens durà fins a Moscou des d'on volarem finalment a Barcelona. Han estat 436 dies pel món, i també 436 dies lluny de casa, és a dir, de vosaltres. Ara mateix ens sentim satisfets per tot el que hem disfrutat, contents per tornar a veure-us, tristos perquè se'ns ha acabat la festa i amb ganes, però també amb una mica de por, de tornar a la realitat, de tornar a començar.
Com comentàvem al post de meitat del viatge, ens estimem més veure el got mig ple que buit, per això ara no tenim cap dubte en veure'l completament ple. Ple d'experiències, d'emocions i de sensacions que ens enduem a la motxilla i que formaran part del que som per sempre més.
No podíem haver imaginat un millor camí que el que hem fet. Només podem sentir-nos totalment satisfets i absolutament feliços com dos idiotes. Per això deixarem aquí aquest post abans de que ens posem massa sentimentals i ens passem el viatge de tornada plorant com a Magdalenes.
Només volíem dir-vos adéu o hola, o les dues coses, i donar-vos les gràcies un cop més per haver-nos seguit tot aquest temps. Aquest blog ens ha servit tant per estar conectats amb vosaltres, com per explicar el que hem anat visquent i així digerir molt millor la quantitat de coses noves que hem anat trobant pel camí. Per a totes dues coses, el fet que vosaltres hagueu estat a l'altre costat ha estat vital. Sinó aquest blog no hauria tingut cap sentit. El blog, però, no s'acaba aquí, continuarem penjant posts així que si us ve de gust seguiu conectant-vos de tant en tant.
Són les 6:30, d'aquí a poc obriran les portes per a que embarquem, així que un cop més gràcies i fins ara!

7 comentaris:

  1. oohhh quin post més emocionant!!! com us estenem!

    una abracada i bona tornada!!
    ens veiem!!

    ResponElimina
  2. Impressionant parella! Impressioant viatge!
    Sigueu molt benvinguts!!!

    una abraçada i fins aviat ;-)

    ResponElimina
  3. Anònim7/07/2010

    Coño! que habeis vuelto!, he entrado desde el curro para mirar por vuestra ventanita y resulta que habeis vuelto!...enhorabuena pareja! supongo que estareis flipando todavia, y lo que os queda, intensa la vuelta eh! bueno hay teneis al Marc y la Mireia para que os hagan de Cicerones. Un besazo muy fuerte y bienvenidos. Buen Camino!(Jesús)

    ResponElimina
  4. Una canya de blog senyors!

    ResponElimina
  5. Anònim11/03/2010

    conclusiones? reflexiones?

    ResponElimina
  6. Que tingueu un Bon Nadal i els millors desitjos viatgers per a l'Any Nou.
    Salutacions.
    La Vuelta al mundo de Asun y Ricardo

    ResponElimina
  7. Hola amics:
    Durant anys hem intercanviat enllaços i us hem seguit. Malauradament, us hem de comunicar que hem decidit posar punt final al nostre bloc. El motiu? El canvi de criteri de cerca de Google que està matant als blocs: Els blocaires som creadors de continguts gratuïts que l'ajudem augmenta els seus grans beneficis, però en comptes d'agrair-, ens marginen.
    Podeu llegir més àmpliament en el nostre últim post (https://www.mundoporlibre.com/2019/09/punto-final-cerramos-el-blog.html) les raons que ens han portat a prendre aquesta decisió.
    Agraïm l'amistat i interès que heu mostrat en aquests 11 anys. Us desitgem el millor.
    La Vuelta al Mundo de Asun y Ricardo

    ResponElimina