04 de desembre 2009

Monstres afables

Us devem una explicació. Us vam prometre que a Nova Zelanda ens posaríem al dia amb el blog i no hem pogut fer-ho. En primer lloc perquè teníem només 15 dies per veure Nova Zelanda i no hem parat ni un moment i en segon lloc perquè internet és caríssim i només ens hem conectat un cop en aquestes dues setmanes.
Ara som a Bali i aquí si que tenim temps per posar-nos al dia. Així que passarem uns quants dies de relax abans de veure la resta d’Indonèsia i prometem posar-nos al dia pel que fa al blog en molt poquet temps. De moment aquí teniu un recull de les fotos que vam fer en la nostra següent parada a l’Argentina: Península Valdés.
Aquí es ve, principalment a veure la balena franca austral que acudeix a aquestes costes a donar a llum a la seva única cria. Tria aquestes costes perquè hi ha poca profunditat i pot alletar a la cria sense patir per les orques. El nom de balena franca li van posar els baleners perquè és molt sociable i s’acostava encuriosida als vaixells baleners que la capturaven amb molta facilitat. Prova d’això és que no s’espanta per la presència de les barques carregades de turistes i inclús deixa al seu petit uns quants metres de llibertat fins i tot amb les barques a prop. Els guies del tour diuen que mentre nosaltres fem observació de balenes elles fan observació de turistes i després d’haver navegat al costat d’algunes d’elles no ens queda cap dubte de que és així. Les sensacions que vam tenir al costat d’aquests afables monstres marins són impossibles d’explicar amb paraules per més que ens hi esforcem, així que no ens enrotllem més i us deixem veure una mostra del que vam tenir la sort d’admirar en aquesta Península de la costa Atlàntica de la Patagònia Argentina.



Veure mes fotos

Here we are again. We have to apologize as we said we would update the blog before flying to New Zealand and we are afraid we couldn’t manage to do it. Neither we could in New Zealand as we just had 15 days there and also the internet connection was very expensive. We are in Indonesia right now which is a cheaper place to stop for a little while and try to update as soon as possible.
Meanwhile, we leave you with that video we just made to show you what we saw in the Atlantic coast of Argentina, in Peninsula Valdes.
Enjoy it.

See more pictures

1 comentari:

  1. Qué valor!!!! Me ha encantado el... ¿vídeo?
    Buenísmo, me ha recordado a esos juguetes antiguos que una vez vi en el museo de Figueres. Veo que has vuelto a los INICIOS del cine con está recreación de movimiento en estática, qué valor!!! Y esa música de fondo? cuentanos algo de su historia porque la letra, lo que es la letra, no se entiende nada :-P.
    Besos

    ResponElimina