09 d’abril 2009

Dancing in the moonlight...



Us trobarem a faltar...

6 comentaris:

  1. Qui a qui trobarà a faltar? No ho tinc gaire clar.
    PD: No us en queda més truita de patates?

    ResponElimina
  2. Anna Claret4/13/2009

    probando probando. quique y manel os llega el comentario en vuestro pueblo? es para verificar q le va a llegar a moni y a pau.
    ale macus....
    recibido?

    ResponElimina
  3. anna claret4/14/2009

    hola gent. que tal com esteu? ja esteu per terres mexicanes no? que bé? només per la vostre info el barça està a semis. quina alegria. bueno macos espero que estigeu bé i dormiu plans avui. ja ens anireu explicant. un petó. moni quedem demà a l illa?? jeje.
    crec que ara haig de fimar sinó no saps qui sóc. doncs bé sóc l anna claret. ale ciao

    ResponElimina
  4. anna claret4/14/2009

    hola només informar-vos que quan es vol enviar un email de vegades al aprimer no et dona ok quan fas click a "comentari del missatge". no us preocupeu torneu a clickar. també comentar-vos que si feu click a nom / url podeu posar el vostre nom i així la Moni i el Pau podran veure qui ha escrit el missatge sinó podeu firmar abaix el vostre nom. és que crec que la Moni ho volia comentar ahir però veig que no ho va fer. ara firmo jo.
    Assistant Manager of Moni
    ciao

    ResponElimina
  5. 3-2-1-0 Comença l'aventura.
    Us desitjo que el vostre somni, ara realitat, sigui molt més meravellos del que imaginàveu. Obriu bé els ulls i el cor, i ompliu-los de tot el que aneu trobant al llarg de aquest cami que avui enpreneu, els que us estimen també disfrutarem de les vostres alegries i us desitgem la millor de les aventures. Una pluja de petons. Mercè

    ResponElimina
  6. Anònim4/15/2009

    chicos!!! muchíiiiiiiiiiiisima suerte!!! y disfrutad por todos esos momentazos!!!riupa

    ResponElimina